Naturpy Organik Keçiboynuzu Özü
Meyve özü üretimi özel üretim prosesleri ile soğuk pres yöntemi ile üretilir. Daha yoğun ve meyvenin en doğal halini içerir.
NATURPY ORGANİK KEÇİBOYNUZU ÖZLERİ
Naturpy Organik Keçiboynuzu Özleri Üretim tekniğiyle ve içerik kombinasyonu ile özel bir üründür. Meyve özü üretimi özel üretim prosesleri ile Soğuk Pres Yöntemi ile üretilir. Daha yoğun ve meyvenin en doğal halini içerir.
Uluslararası sertifikalı organik üretimi yapılan meyvelerin Soğuk Pres Yöntemi ile (buharlı vakumlama) sıvılaştırılması ile elde edilir. Hiçbir koruyucu, kıvam artırıcı, glikoz, yapay tatlandırıcı, şeker vb. katkı maddesi içermez.
Saf meyve içerir. Tadı ve lezzeti doğal meyvenin kendisinden gelir. Özler üretim sürecinde sütte uygulanan yöntem ile benzer şekilde; yani pastörize edilerek uzun ömürlü olması sağlanır. Bu sayede besin değerleri kaybolmadan korunmuş olur.
Naturpy Keçiboynuzu özleri çok geniş kullanım alanına sahiptir. Organik Keçiboynuzu özleri olarak her mevsim her evin vazgeçilmezidir.
Başta kahvaltılık olarak kullanılmakla birlikte, günlük tatlı ihtiyacını karşılamada, mutfakta sos olarak nefis bir gıdadır.
Keçiboynuzu; Kalsiyum, fosfor ve demir deposu olarak bilinir. Vitamin ve mineral deposu olarak bilinir. Naturpy Keçiboynuzu Özü Ürünümüzün Organik Sertifikasını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.


Bu Sayfa
5016
kez ziyaret edilmiştir.
Tarih: 30.11.2016 17:07:00