Kış Çayı
TEST Çay bitkilerin çeşitli kısımlarının (yaprak, çiçek, kök, gövde, kabuk ve tohum gibi) kaynatılmasıyla elde edilen bir içecek türüdür. Genelde sıcak tercih edilmekle birlikte son yıllarda çeşitli aromalarla soğuk olarak da tercih edilebilmektedir.
Çayın ilk olarak M.Ö. 59 yıllarında Çin’de keşfedildiği tahmin edilmektedir. Bu keşiften sonra tüm dünyaya yayılan çay, insanlar tarafından en çok tüketilen içecek grubu arasındadır. Günümüzde Hindistan, Sri Lanka, Çin, Kenya, Vietnam ve Türkiye önde gelen çay üreticileri arasındadır.
Çay; tein, kafein, teofilin ve antioksidanlar için doğal bir kaynaktır. Neredeyse hiç karbonhidrat, protein ve yağ içermez, şeker ya da diğer katkılarla tatlandırılabilir.
Optinaturel olarak tamamen bitkisel içerikli Naturpy - Atom çaylarımız ile bağışıklık sisteminizi güçlendirmeyi hedefleyerek, müşterilerimizin beğenisine sunduk;